Τεχνοτροπίες - Τρακαδάς

Τεχνοτροπίες

Η προσωπική πινελιά στο χώρο που ζούμε μπορεί να μπει με μια κουρτίνα, ένα έπιπλο ή κάποιο χρώμα. Κάτι διαφορετικό, μια «καλλιτεχνική πινελιά»  είναι οι Τεχνοτροπίες που δίνουν ακριβώς «το διαφορετικό» στον χώρο: μια αντανάκλαση της ψυχής μας, σε μια γωνιά του σπιτιού!

Με τεχνοτροπίες Metropolis όπως τις: Mito, Lady V, Easy stucco, Μetro materic, Brooklyn  μπορούμε να δώσουμε μόνοι μας αυτή την «εντυπωσιακή πινελιά».

Οι εξειδικευμένοι πωλητές μας, μπορούν να σας εξηγήσουν βήμα – βήμα τη διαδικασία της τεχνοτροπίας, αφού τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολη, όταν από ένα σημείο και πέρα απλά «μεταδίδουμε το πως νιώθουμε»  εκεί που βάφουμε…

Κάντε ξεχωριστό ένα τοίχο στο σαλόνι, το τζάκι, ή ακόμα τολμήστε το και στην κρεββατοκάμαρα! Για αυτούς που ψάχνουν κάτι πιο δύσκολο και επαγγελματικό – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μπορούμε να το κάνουμε όλοι – υπάρχει η σειρά Urban effects: τεχνοτροπίες σε βάθος με στόκο, που δίνουν εφέ της πόλης, του φθαρμένου τοίχου αλλά και πιο industrial κατευθύνσεις. Κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, καφέ αλλά και σπίτια με πιο μοντέρνες διαθέσεις.

Ειδικά Διακοσμητικά

Xρώμα κιμωλίας: η εύκολη και δημοφιλής βαφή για να δώσετε ξεχωριστό ύφος στα έπιπλα σας.

Το αποτέλεσμα είναι να προσομοιάζουν με πατιναρισμένα έπιπλα, αποφεύγοντας έξοδα συντηρητών και ειδικών βαφών.

Βάψτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με Chalk Paint Maker, στην απόχρωση που επιθυμείτε. Θα χρειαστείτε μόνο το προϊόν  Chalk Paint Maker, ένα χρώμα νερού προτίμησης σας, πινέλο ή ρολό ανάλογα με την επιφάνεια και το επιθυμητό αποτέλεσμα και τέλος γυαλόχαρτο. Η εργασία δεν είναι επίπονη, ενώ μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας.

 

Ξέρετε τι είναι το Foto Transfer;

Με αυτό μπορείτε εύκολα και χωρίς να χρειαστείτε τεχνίτη, να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας εικόνες στον τοίχο!

Διαλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο από τον υπολογιστή ή μία φωτογραφία σας και προσδώστε το δικό σας μοναδικό χαρακτήρα σε όποιο σημείο του σπιτιού εσείς θέλετε. Τα μόνα που θα χρειαστείτε εκτός από το υλικό Foto Transfer, είναι ένα πινέλο, σφουγγάρι και προαιρετικά ένα ακρυλικό βερνίκι νερού. Η εικόνα πρέπει να είναι εκτυπωμένη σε εκτυπωτή Laser, σε όποιο μέγεθος εσείς επιθυμείτε.

Απελευθερώστε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας!  Δείτε με ποιο τρόπο εδώ.

 

Βρες τη λύση

Θες να μάθεις περισσότερα για τις τεχνοτροπίες, τις ειδικές εφαρμογές και να προμηθευτείς τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία; Έλα σε ένα από τα καταστήματά Τρακαδάς και ζήτησε να σου δείξουμε τεχνοτροπίες όπως τις Brooklyn, Jakarta, Berlin κ.α. και τα συνοδευτικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στη δημιουργία των δικών σου τεχνοτροπιών.

 

Καταστήματα Τρακαδάς 

 

Ενδεικτικά προϊόντα

Details