Οικολογικά Χρώματα - Τρακαδάς

Οικολογικά Χρώματα

Βασική προτεραιότητα όλων μας κατά την επιλογή χρωμάτων για οποιαδήποτε χρήση είναι η ποιότητα, συνδυαστικά με την ασφάλεια. Κάποιες φορές είναι μονόδρομος η επιλογή οικολογικών χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής και η υγεία μας, στο εσωτερικό του σπιτιού μας αλλά και στον εξωτερικό χώρο.

Στην Τρακαδάς συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής χρώματος και έχουμε φροντίσει να έχουμε μεγάλη γκάμα ποιοτικών και πιστοποιημένων οικολογικών υλικών και χρωμάτων.

Ως οικολογικά χαρακτηρίζονται τα χρώματα που κατά την παραγωγή, εφαρμογή και χρήση τους δεν ρυπαίνουν παρά ελάχιστα το περιβάλλον. Συγχρόνως, οι ιδιότητές τους είναι ακίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι πολύ χαμηλής οσμής ή τελείως άοσμα και περιέχουν χαμηλό ποσοστό βλαβερών πτητικών οργανικών ουσιών. Μόνο κάθε προϊόν που είναι πιστοποιημένο μπορεί να φέρει το οικολογικό σήμα και να χαρακτηριστεί οικολογικό.

Για ποιο λόγο να διαλέξουμε οικολογικά χρώματα;

  • Για να έχουμε καθαρό και υγιεινό σπίτι
  • Να είναι ασφαλές το βάψιμο
  • Για καθαρό αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού
  • Να υπάρχει αντιμουχλική και αντιμικροβιακή προστασία
  • Να χρησιμοποιήσουμε άμεσα το χώρο μετά το βάψιμο
  • Για σεβασμό στο περιβάλλον

Επιθυμούμε το σπίτι μας εσωτερικά και εξωτερικά να είναι καθαρό, υγιεινό και ευχάριστο; Το ίδιο επιθυμούν όλοι οι οργανισμοί, ζώα και φυτά στον πλανήτη μας! Χρησιμοποιούμε και προτρέπουμε και  άλλους στη χρήση οικολογικών προϊόντων.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε στο χρώμα, έχει σημασία εκτός από την απόχρωση, και το τι περιέχει. Τα οικολογικά χρώματα είναι ο τρόπος να κάνουμε όμορφο το σπίτι μας, προστατεύοντας την υγεία μας και τον πλανήτη.

Βρες τη λύση

Επισκέψου ένα κατάστημα Τρακαδάς και ενημερώσου πλήρως για όλες τις δυνατές επιλογές σε οικολογικά χρώματα και υλικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Καταστήματα Τρακαδάς 

Ενδεικτικά προϊόντα

Details
Share this Project