Μόνωση-στεγάνωση από την εταιρεία Τρακαδάς με τις καλύτερες λύσεις

Μόνωση & Στεγάνωση

Το πρόβλημα συνήθως ξεκινάει με σταγονίδια στους τοίχους και τα αλουμίνια. Συνεχίζει με μία άσχημη και δυσάρεστη οσμή και καταλήγει στη δημιουργία “μαύρων” επιφανειών πάνω στους τοίχους. Ίσως ένα… από τα πιο δυσάρεστα προβλήματα που πολλοί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στο χώρο τους. 

Η εμφάνιση υγρασίας και μούχλας είναι από τα θέματα που δημιουργούν στους ιδιοκτήτες (ή ενοίκους) ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό. Ο οποίος όμως λύνεται εύκολα και γρήγορα όταν υπάρχει ο κατάλληλος επαγγελματίας που θα εντοπίσει την αιτία του προβλήματος και θα προτείνει τις κατάλληλες λύσεις. Υπάρχουν πλέον ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για τη μόνωση και τη στεγάνση κάθε χώρου που μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα υγρασίας όπως για παράδειγμα ταράτσα, υπόγειο, μπάνιο, κουζίνα κ.α. Ο επαγγελματίας θα προτείνει τα σωστά υλικά αλλά και την σωστή εφαρμογή τους. Αυτός είναι ο τρόπος να ξενοιάσετε από τέτοιου τύπου προβλήματα.

Η μόνωση και στεγανοποίηση στις ταράτσες είναι η εργασία που απαιτείται για να αποφύγουμε τα προβλήματα από τη διείσδυση του νερού. Η σωστή μόνωση – στεγανοποίηση των κατασκευών αυτών είναι πολύ σημαντική και αναγκαία για την αποφυγή παραπλεύρων προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσει το νερό όταν δεν υπάρχει μόνωση, στα υπόλοιπα τμήματα της.

Για την Στεγανοποίηση της ταράτσας υπάρχουν διάφορα επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά και ταξινομούνται ανάλογα με την βασική τους σύσταση σε, Ακρυλικά, Υβριδικά, και Πολυουρεθανικά. Είναι έτοιμα προς χρήση υλικά ή παρασκευάζονται μετά από ανάμειξη με νερό, ή διαλύτες. Μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και από τον ιδιώτη. Εφαρμόζονται εύκολα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό. Μετά την εφαρμογή τους δημιουργούν μία μονολιθική μεμβράνη (χωρίς ενώσεις). Τα βασικά πλεονεκτήματα των επαλειφόμενων στεγανωτικών υλικών είναι:

  • Χαμηλό κόστος υλικών και εφαρμογής
  • Εύκολη εφαρμογή χωρίς ειδικό εξοπλισμό
  • Υψηλός δείκτης ανακλαστικότητας σε ηλιακή ακτινοβολία
  • Δημιουργούν μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη, χωρίς ενώσεις
  • Εύκολη και γρήγορη επισκευή

Βρες τη λύση

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγρασίας; Θέλεις να μονώσεις τη στέγη ή να προστατέψεις κάποιο εκτεθιμένο μέρος του σπιτιού; Θες να μάθεις ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για τη δική σου ανάγκη; Επισκέψου ένα κατάστημα Τρακαδάς και βρες μαζί με το εξειδικευμένο μας προσωπικό τα κατάλληλα υλικά και τη λύση στη δική σου ανάγκη. 

Καταστήματα Τρακαδάς 

Ενδεικτικά προϊόντα

Details