Το χρώμα - Τρακαδάς

Το Χρώμα

H επιτυχία στην διαδικασία βαψίματος ενός δωματίου ή σπιτιού, απαιτεί τη σωστή επιλογή αποχρώσεων και είναι συνδεδεμένη με την επιθυμία μας να δημιουργούμε, ποικίλα θετικά συναισθήματα σε εμάς και στους επισκέπτες μας.

Γιατί – πάνω απ’ όλα –  θέλουμε να μας αρέσει αυτό που βλέπουμε!

Πρώτοι, αυτό, το είχαν αντιληφθεί αρχαίοι πολιτισμοί, όπως οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι, που χρησιμοποιούσαν το χρώμα ως εργαλείο θεραπείας και ίασης. Η χρωματοθεραπεία, όπως ονομάστηκε η μέθοδος, περιλαμβάνεται σήμερα στον κλάδο της λεγόμενης «χρωματικής ιατρικής», ως συμπληρωματική θεραπευτική αγωγή, που προληπτικά και πρακτικά, βοηθά να αναπληρώσουμε τις ενεργειακές απώλειες που χάνουμε καθημερινά λόγω άγχους, κούρασης, εκνευρισμού και άλλων καταστάσεων.

Γνωριμία με τα χρώματα 

H Τρακαδάς και το χρώμα

Η ιστορία της Τρακαδάς είναι για περισσότερο από 75 χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένη με το χρώμα. Όλα αυτά τα χρόνια με την άριστη ποιότητα υλικών, τις μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, την υπευθυνότητα και την πελατοκεντρική φιλοσοφία, την φιλική και στοχευμένη εξυπηρέτηση καταναλωτών & επαγγελματιών, καθώς και το εξειδικευμένο & άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει καταφέρει να είναι συνώνυμο του χρώματος.

Η Τρακαδάς αποτελεί τον καλύτερο και τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη σας στην επιλογή των κατάλληλων οικοδομικών χρωμάτων και υγρής μόνωσης, για τελικούς καταναλωτές και για επαγγελματίες

Η πολυετής παρουσία της στον κλάδο με προστιθέμενη αξία, καθώς και η διαρκής ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της για να εξυπηρετεί τους αυξανόμενους πελάτες της, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την πετυχημένη πορεία της και το γιατί έφτασε η Τρακαδάς να αποτελεί το πρώτο όνομα στην  Επιλογή στο Χρώμα.

Επισκέψου ένα κατάστημα Τρακαδάς, μάθε τα πάντα για τα χρώματα και έλα να βρούμε μαζί τα κατάλληλα που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.

Καταστήματα Τρακαδάς