Τώρα για μόνωση, στεγάνωση, θερμομόνωση έλα να βρεις ότι χρειάζεσαι

Μόνωση, Στεγάνωση & Θερμομόνωση

Η Μόνωση και η στεγανοποίηση στις ταράτσες ή όπου αλλού χρειάζεται, είναι η εργασία για να αποφύγουμε τα προβλήματα από τη διείσδυση του νερού. Η σωστή εφαρμογή και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, είναι πολύ σημαντική και αναγκαία για την αποφυγή παράπλευρων προβλημάτων, που μπορεί να δημιουργήσει το νερό σε οποιονδήποτε χώρο.

Τα τελευταία χρόνια στην Τρακαδάς, εμπλουτίσαμε την γκάμα μας προσθέτοντας λύσεις τόσο για τη Μόνωση και Στεγανοποίηση, αλλά και για τη Θερμομόνωση. Αναγνωρίζουμε την αυξανόμενη ανάγκη για μείωση των ενεργειακών πόρων και έχουμε θέσει ως στόχο να την καλύψουμε με τις υψηλότερες προδιαγραφές ώστε να καταστήσουμε την Τρακαδάς το πρώτο όνομα και στην Επιλογή στη Μόνωση.

Μόνωση & Στεγάνωση
Μόνωση, Στεγάνωση & Θερμομόνωση

Επαλειφόμενα Στεγανωτικά

Για την Μόνωση και Στεγανοποίηση της ταράτσας, τα επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά ταξινομούνται ανάλογα με την βασική τους σύσταση σε: Ακρυλικά, Υβριδικά, και Πολυουρεθανικά. Είναι έτοιμα προς χρήση υλικά ή παρασκευάζονται μετά από ανάμειξη με νερό ή διαλύτες. Μπορούν να εφαρμοστούν από τον καθένα καθώς εφαρμόζονται εύκολα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό. Μετά την εφαρμογή τους δημιουργούν μία μονολιθική μεμβράνη (χωρίς ενώσεις).

Τα πλεονεκτήματα των επαλειφόμενων στεγανωτικών υλικών είναι:

  • Χαμηλό κόστος υλικών και εφαρμογής
  • Εύκολη εφαρμογή χωρίς ειδικό εξοπλισμό
  • Υψηλός δείκτης ανακλαστικότητας σε ηλιακή ακτινοβολία
  • Δημιουργούν μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη, χωρίς ενώσεις
  • Εύκολη και γρήγορη επισκευή

Βρες τη λύση

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγρασίας; Θέλεις να προστατέψεις και να βελτιστοποιήσεις ενεργειακά το σπίτι σου; Θες να μας ρωτήσεις και να μάθεις ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για τη δική σου ανάγκη; Επισκέψου ένα κατάστημα Τρακαδάς και βρες μαζί με το εξειδικευμένο μας προσωπικό τα κατάλληλα υλικά και λύσεις για τις δικές σου ανάγκες. 

Καταστήματα Τρακαδάς