Είμαστε κοντά σας από το 1940 σε χρώματα, βερνίκια, μονωτικά, εργαλεία.

Ιστορική Διαδρομή

Ήταν Οκτώβριος του 1940 όταν ο Παναγιώτης Τρακαδάς ανοίγει στην Αθήνα – και συγκεκριμένα στην Εμμανουήλ Μπενάκη 15 – ένα από τα πρώτα καταστήματα χρωμάτων. Αν και οι οικονομικές συνθήκες εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, η φιλική και πρόσχαρη προσωπικότητα του κ. Τρακαδά, σε συνδυασμό με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό του, καταφέρνει να συγκεντρώσει τους καλύτερους της αγοράς και να γίνει το σημείο αναφοράς στον κλάδο.

Τον Αύγουστο του 1964 τη σκυτάλη παίρνουν τα δύο παιδιά του.

Τον Οκτώβριο του 1981 o Περικλής Τρακαδάς ανεξαρτητοποιείται και αναλαμβάνει τη διαχείριση του καταστήματος στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το οποίο μέχρι και σήμερα είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας. Εφαρμόζοντας πιστά τις αξίες της εταιρείας και υλοποιώντας μία έξυπνη και αποδοτική πελατοκεντρική στρατηγική, το κατάστημα κατόρθωσε να γίνει γρήγορα γνωστό τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες.

Δίνοντας συνεχώς έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και υπογράφοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον ελληνικό και διεθνή χώρο, η εταιρεία κέρδισε σύντομα την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Η επιτυχία οδήγησε την Τρακαδάς στην ίδρυση νέων καταστημάτων.

Τον Μάρτιο του 1989 ξεκινά το πρώτο υποκατάστημα της εταιρείας στο Γαλάτσι.

Το 1991 τον Δεκέμβριο, εγκαινιάζεται το κατάστημα στο Νέο Κόσμο, και πέντε χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 1996 θα λειτουργήσει ακόμα ένα σημείο πώλησης στο Περιστέρι.

Χαρακτηριστικό των καταστημάτων είναι ότι σταδιακά ηγούνται στην περιοχή που δραστηριοποιούνται.

Από το 2001 δραστηριοποιείται στην εταιρεία ο Παναγιώτης Τρακαδάς του Περικλή, στον οποίο περνά σταδιακά η διεύθυνση.

Τον Ιανουάριο του 2006 ξεκινάει το κατάστημα στο Χολαργό (μετέπειτα Χαλάνδρι), ενώ τον Ιούνιο του 2011 – παρά την οικονομική αβεβαιότητα – ανοίγει ένα ακόμα νέο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Νίκαια.

Το Μάιο του 2017 λειτουργεί και το νέο κατάστημα σε κεντρικό σημείο, στη Νέα Σμύρνη.

Στην αυγή του 2018, τον Ιανουάριο άνοιξε και το πιο πρόσφατο κατάστημα, στα Βριλήσσια.

Και έπεται συνέχεια …

 

Trakadas