Επαγγελματίες στο χώρο του χρώματος βρίσκουν εδώ όλα όσα χρειάζονται

Λύσεις Για Επαγγελματίες

Για περισσότερο από 75 χρόνια προσφέρουμε στους Επαγγελματίες του χώρου, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, και ακολουθούμε τις νέες τάσεις της αγοράς στα χρώματα, τη διακόσμηση, τη μόνωση και τη θερμομόνωση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σας προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις για να έχετε ιδέες και να δίνετε λύσεις στους πελάτες σας.

Χτίζουμε μαζί σας ειλικρινείς επαγγελματικές σχέσεις

Λύσεις για όλους

Είσαι Ελαιοχρωματιστής και χρειάζεσαι ένα συνεργάτη για τα υλικά σου;  Στην Τρακαδάς θα βρεις ανταγωνιστικές τιμές και οδηγίες για όποιο θέμα αντιμετωπίζεις. Ταυτόχρονα θα έχεις πρόσβαση και σε πολλές παροχές μας (παράδοση στο χώρο σου κλπ.).

Είσαι Αρχιτέκτονας και χρειάζεσαι ένα συνεργάτη με γνώση και εμπειρία;  Μαζί θα σχεδιάσουμε τη λύση στην εξειδικευμένη πρόταση που κάνεις.

Είστε Τεχνική Εταιρεία, Κατασκευαστική ή Μηχανικός;  Στην Τρακαδάς έχουμε προϊόντα με ποιότητα, ετοιμοπαράδοτα και σε ποσότητα που σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, καλέστε μας στο 2107777180 ή επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα που σας εξυπηρετεί.

ΕλαιοχρωματιστήςΑρχιτέκτοναςΜηχανικόςΤεχνική ΕταιρίαΚατασκευαστική ΕταιρίαΆλλο

[recaptcha]